Anna Nora (MuM) on säveltänyt neljä lastenoopperaa tai -musikaalia. KLAPS Klassista lapsille ry:n on tuottanut ja toteuttanut ne suomalaisten ooppera-ammattilaisten parhain voimin. Nora on perustanut KLAPS Klassista lapsille ry:n yhdessä oopperaohjaaja Juulia Tapolan ja visualisti Eija Mizohatan kanssa v. 2012. KLAPS ry:n oopperat ovat vierailleet Savonlinnan oopperajuhlilla, Helsingin Juhlaviikoilla, Ilmajoen musiikkijuhlilla sekä Hurraa! -festivaaleilla ja yli 10 000 lasta on päässyt nauttimaan yhdistyksen esityksistä. KLAPS ry:n neljäs lastenmusikaali, Lasten Maaginen Kalevala kantaesitetään Kanneltalossa marraskuussa 2021. 

 

Anna Nora toimii Nuorten Kuoroliiton taiteellisena johtajana sekä kuoronjohdon ja lapsikuoronjohdon kouluttajana. Nuorten Kuoroliitossa hän toimii myös lasten ja nuorten kuoronuottien toimittajana.

Anna Nora opettaa kuoronjohtoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin osastolla sekä Helsingin Konservatoriossa. 

Anna Nora toimii koululaisoopperoiden lapsikuoromestarina Suomen Kansallisoopperan Yleisöyhteistyöosastolla. 

Anna Nora johtaa Helsingin Konservatoriossa lasten Tähtisumu-valmennuskuororyhmiä, Poikien RyhmäX:ää, nuorisokuoro All 4 Voicesia sekä toisen asteen opiskelijoiden lauluyhtye Kanavan Laulua